Familie Kortekaas swinxst sinds maart 2010.

1 na laatste blog dag

zojuist mijn vorige blog en die van vandaag ingevult vanaf de camping.
Na het instaleren van de programmatuur op de laptop nu ook hier bereik om de standen bij te houden en mijn blog bij te werken. swinxs is dus mee op vakantie.
echter het weer is zo lekker dat het vooral zwemmen is wat de klok slaat en de swings is niet in die mate waterproef dat die mee het water in kan.
2 dagen geleden de swinxs bij vrienden gepromoot zij zullen zo goed als zeker een kijkje op de site gaan nemen.

| 9-7-2010 | 23:07 |
Geef jouw reactie

blogdag 21

Verjaardagsparty alvast geviert diane wordt de 10e juli 7 op een onbewoond eiland was het thema,
aangezien het mooie weer was hebben we het feest buiten geviert. we deden oudhollandse spellen, waterspellen en de swinxs spellen.
de door mij geplande spellen parkoer spellen waarbij we aardappel reace en verkleden zouden doen wilde de kids niet dus werd het stoelen dans en bingo. bingo groot succes deze was gepland en doordat de ouders optijd kwamen moesten we bij 1 regel vol het spel al beeindigen.
Volgende party zeker weer in combinatie met de swingxsvandaag sneuvelt het 2e bandje rose hij is nog niet helemaal kapot maar bij het witte deel laat het los.

| 9-7-2010 | 23:07 |
Geef jouw reactie

19 de blog dag

Zo dat was lang geleden.
hier zijn we dan weer
Vandaag komt diane thuis tussen de middag met we spelen de hele middag buiten en mogen speelgoed meenemen groep 3. Maar omdat het onverwachts spelen is hebben niet alle kinderen speelgoed dus wat neem je dan mee andere willen ook spelen?
Mama ik wil de swinxs meenemen maar ........ dat is een pc en dat mag niet van de juf. Ik zeg weet je wat we nemen het wel mee en overtuigen de juf dat dit een hele leuke pc is speciaal voor buiten en leerzaam.
diane gooit al haar scharmes in de strijd, juf ik heb mijn swinxs meegenomen maar vind je dit goed speelgoed het is namelijk wel een soort van spel computer. de juf vraagt wat de swinxs dan is ze kent het nog niet. de swinxs is speciaal voor buiten je kan het ook binnen gebruiken en we kunnen er met heel veel kinderen tegelijk mee spelen op sommige scholen hebben ze het op het schoolplein volgens internet. mag het? mag het?
De juf gaat de uitdaging aan ok ik vind het goed.
Volgens diane is er goed en leuk mee gespeeld wel is de swinxs omdat iedereen er op afrende soms omgevallen en kan het hier en daar wat butsjes hebben en is er 1 armband met aandoen gesneuveld de blauwe, en zijn de volgende spellen gespeeld. swings cirkele en dora's verjaardagsspel verstoppertje en ren je rot. De meeste kinderen uit haar klas hebben wel meegedaan. Jammer was wel dat er tussendoor weer kinderen mee wilde doen en dat de swings dan opnieuw aan moet om mee te kunnen doen. of dat die dan moeten wachten.
Mijn constateringen:
volgens de uitslagen pagina komen de spellen ren je rot quiz en tijdbom alleen naar voren als te zijn gespeeld. (vandaag voor het eerst hier de gegevens teruggezocht)
wat de juf er van vond?
haar heb ik nog niet gesproken.
er zijn enkele kleine krasjes door het omvallen van de swinxs op de stenen maar daar hinder ik me niet aan het is een gebruiksvoorwerp en de kinderen hebben plezier gehad.
en inderdaat de blauwe polsband is gesneuvelt wellicht dat de makers van de swinxs hier in de toekomst een verbetering aan kunnen doen zodat jong en oud de polsbanden kunnen dragen en ze minder kwetsbaar worden voor scheuren.

| 28-6-2010 | 21:06 |
Geef jouw reactie

6e blog dag bingo is ontdekt

leuk zeg die bingo
mijn werkdag is net begonnen en om 7.30 uur is de swings met bingp ontdekt.
diane groep 3 en een kaj uit groep 2 zitten samen te bingo e diane helpt haar vriendje die kan nog niet zo goed de cyfers en later doe ik ook mee met de bingo met de oppaskinderen. Je kan zelf het tempo bepalen omdat de ballen door op de groene knop te drukken getrokken worden.
en ook het terug kijken of alle cyfers zijn gevonden is een handig hulpmiddel.
juke box gaat aan en anne van 20 maanden swingt mee en drukt soms stiekum op het knopje wat grote doen kunnen kleintjes dus ook.
bijna de tijd vergeten zo lekker waren we bezig, zin om naar school te gaan hadden ze nog niet

| 16-6-2010 | 15:06 |
Geef jouw reactie

5e blogdag buurjongen vraagt om swings

Vandaag is er bij het buitenspelen door de buurjongen gevraagt om de swings. (mag ik dat groene ding om mee buiten te spelen met die bandjes) diane en hij spelen samen bij hem in de tuin.
af en toe holt er een mijn tuin in die zich verstopt waarschijnlijk zijn ze vertoppertje aan het doen.
Ik laat ze stoppen als het bijna etenstijd is en zet er nog even snel een bingo spel erop die ik door het lezen van andere bloggers heb ontdekt. Bedankt voor de tip.
's avonds draai ik nog even de bingokaarten uit via de site en dan is het wachten op wanneer ze het gaan uitproberen.
overgens heb ik de bingo kaarten gelamineerd zodat ze a steviger zijn en herbruikbaar hierop kan n.l met een withe bord stift geschreven worden en dat wis je dus ook zo weer uit.

| 16-6-2010 | 15:06 |
Geef jouw reactie

4e blog dag gister voor de tweede keer gespeeld

we zijn een weekendje op de camping en dan gaat de swings mee in een boodschappentas met de spelkaarten en pionnen. De kinderen (1 van mezelf en 3 vriendjes) weten even niet meer wat ze kunnen doen en dan tover ik de swings tevoorschijn vandaag goed voor uren speelplezier. de batterij die vol was raakt zelfs leeg en op stroom spelen ze verder. verstoppertje is favoriet en bij swinxs cirkel blijkt een van de kinderen niet tegen haar verlies te kunnen. Er is geen scheids rechter nodig de kindern besluiten zelf wat anders te gaan doen. Moe van een dag swingse en buitenlucht vallen ze in de auto op weg naar huis al in slaap.

| 14-6-2010 | 09:06 |
Geef jouw reactie

1e dag

vandaag is het de 1e blog dag.
voor het slapen gaan hebben mijn dochter (diane 6 jaar) en ik (patricia)samen nog even op bed een spelletje gevonden voorwerpen gedaan. hoera mama wint maar tja dan moet er ook een tweede spelletje gedaan worden voor de eerlijkheid en nu wint zij. Beide dus gewonnen en ik moet zeggen die gevonden voorwerpen zoeken lastiger is dan je denkt.
Veel variatie in het spel doordat de moeilijkheid ook toeneemt kwa vragen eerst is het nog bliep de paddenstoel en later komt er een kriptische omschrijving als de kabouter woont hierin.

| 10-6-2010 | 20:06 |
Geef jouw reactie
Familie Kortekaas
nu online kopen ik wil een swinxs
Swinxs homepage
De Swinxs console
nu online kopen ik wil een swinxs