CBS De Opdracht swinxst sinds februari 2011.

Meteen maar een spelletje spelen!!

Vandaag heb ik de swinxs meegenomen naar de T.S.O op school. Meteen maar een leuk spelletje doen met mijn vriendin!! We hebben eerst ren je rot gespeeld. Dat was natuurlijk heel leuk. Wie zal er winnen.. en ja wit was net iets sneller. En je loopt natuurlijk nog harder als de swinxs je ook nog eens gaat aanmoedigen. Iedereen heeft er veel bewondering voor. Want bijna niemand kent het. Dus dan maar even uitleggen en gewoon spelen. Dan zien ze vanzelf wel wat voor een leuk ding het is!! Natuurlijk gelijk ook meer spellen spelen. Om 1 uit te testen is niet genoeg. Dus dan ook nog maar het reactie spel. Nynke en Kirsten hebben dat gespeeld. Je moest bliepen als je je kleur zag. Dat ging heel goed. Natuurlijk moest je wel goed opletten. Ook moest er nog maar een spel gespeeld worden. Hmm.., wat noemt de swinxs allemaal op. Ja, verstop je XS!! Dat leek wel leuk. En het was idd heel leuk. Ze hadden een minuut lang om de XS te verstoppen. En dan maar zoeken naar elkaars XS. Maar het zoeken was heel moeilijk. En het duurde best wel lang. De swinxs viel namelijk al in slaap. Maar naar een paar minuten hadden ze elkaars nog niet gevonden. Dan maar een tip vragen aan de meester die er bij zat. En toen de tip was gegeven had al snel wit die van paars gevonden. De swinxs schrok natuurlijk wakker;). Want hij had lang gewacht. Maar het was dus heel leuk, en natuurlijk ook gezellig!!

| 1-3-2011 | 19:03 |
Geef jouw reactie
Door rinekederksen (plusgroep Zwolle) op zaterdag, 5 maart 2011 om 16:23

Veel plezier met Swinxsen!


De swinxs is binnen!!

Na een paar dagen wachten, is de swinxs eindelijk binnen. Ik heb er natuurlijk meteen games op gezet! Volgende week neem ik hem mee naar school. Alle kinderen zullen hem vast super leuk vinden!! Eerst er zelf nog maar even van genieten. Het is namelijk ook een echt hebbe ding! Video's en foto's verschijnen waarschijnlijk later.

| 25-2-2011 | 18:02 |
Geef jouw reactie
Door Linda op vrijdag, 25 februari 2011 om 18:46

Super leuk dat je dit spel nu kunt doen,.....geniet ervan!!

Door Marly op vrijdag, 25 februari 2011 om 18:06

Wat leuk dat de swinxs binnen is. De kinderen gaan hem vast wel leuk vinden. Ik vind het namelijk ook een heel leuk ding!! Veel succes nog met de swinxs.

CBS De Opdracht
nu online kopen ik wil een swinxs
Swinxs homepage
De Swinxs console
nu online kopen ik wil een swinxs