Jenny Huttinga swinxst sinds maart 2010 en woont in Den Haag.

Liefde op het eerste gezicht.

Jaren geleden al maakten we kennis met de Swinxs. Het was een drukke zaterdag. Met Ruben, onze eerste zoon, liepen we door een te drukke Bijenkorf met een te lange boodschappenlijst. Laat nou net die dag een speelgoeddemonstratie plaatsvinden! Op de speelgoedafdeling konden kinderen van alles uitproberen. Het leukste ding? De Swinxs. Ik viel er meteen voor. En Ruben gelukkig ook. Met drie Bijenkorf-medewerkers achter zich aan rende hij de winkel door. Lachen!! Dit moet ik onthouden, dacht ik. Want hoewel we hem fantastisch vonden, duur was ie ook. En eigenlijk was Ruben wat te klein. Maar goed, onthouden deed ik hem. En toen Ruben dit jaar acht werd, en begon te zeuren om een spelcomputer, kochten we... de Swinxs.
Was hij er blij mee? Om eerlijk te zijn: ik weet het niet. Een Wii of DS stond toch echt hoger op zijn lijstje. De tijd zal het leren. Voorlopig houd ik regelmatig onze ervaringen bij. Dat helpt anderen misschien bij het maken van een keuze. Want de Swinxs is relatief onbekend en verdient in elk geval meer aandacht!

| 14-6-2010 | 21:06 |
Geef jouw reactie
Door Marcel op donderdag, 17 juni 2010 om 12:04

Juist nu is het perfect weer om buiten met de Swinxs te spelen. Dan is gelijk duidelijk wat de meerwaarde is van de Swinxs ten opzichte van Wii of DS.

Jenny Huttinga
nu online kopen ik wil een swinxs
Swinxs homepage
De Swinxs console
nu online kopen ik wil een swinxs