Parapluschool swinxst sinds december 2010.

Dat was het dan???

Ok we hebben niet gewonnen. NIet erg wel jammer. Maar het ie zeker voor Swinxs niet voor niets geweest. Sport service Ede heeft er na het lenen van onze Swinxs 2 aangeschaft. Het is geweldig!!!

We wensen alle kinderen veel speel plezier met hun gewonnen Swinxsen.

| 21-4-2011 | 13:04 |
Geef jouw reactie

De tijd zit er bijna op.

We zijn bijna aan ons laaste blog toe...
swinxs is eindelijk weer eens terug op het thuis honk en we moeten dan ook veel berichten ineens op het blog plaatsen. Nu gaat swinxsen niet om het blog maar om het spelen. We hebben gelukkig twee Swinxsen in ons bezit dus de kinderen konden op school gewoon iedere dag spelen.

Op een bepaalde manier zijn we wel blij dat de ontknoping nadert. We hebben met heel veel plezier meegedacht en ook de kinderen ingezet. Hoewel ze toch pas drie en vier jaar oud zijn. sommige opdrachten waren echt alleen voor oudere kinderen dat vonden we jammer want dat geeft je ehet gevoel als deelnemer dat je toch geen schijn van kans maakt. (om de blog prijs te winnen).

Wel hebben we echt heel veel gebruik gemaakt van Sport Service Ede. Onze vakleerkracht heeft echt heel Ede laten bewegen met en op de Swinxs. Aan de PR hebben we echt van alles gedaan.

Als bonus sturen we volgende week nog onze ren je rot resultaten op.
Tot ze ver ons getype nu volgen er alleen nog maar plaatjes.

| 7-4-2011 | 19:04 |
Geef jouw reactie

Swinxs geluidsbom

We hebben met de geluidsbom gewacht tot 1april.

Anna ging met een wel heel grote overblijf tas naar school. Met naast haar overblijf menu ook de swinxs. Onderweg naar school hebben we de Swinxs al klaar gemaakt. Klaar om een heel grote Boer te laten.

Kijk voor kinderen is dat natuurlijk heel grappig. de boer duurt alleen net te lang om echt echt over te komen. Ieder jong mens vond het een goede grap. Maar voor volwassen is het toch net even anders...

Ook oma kon er niet om lachen, nou ja, als een boer die kiespijn heeft. want laten we wel zijn 1 april kikker in je bil roepen dat vonden we zelf ook leuk toen we 5 waren.

| 7-4-2011 | 19:04 |
Geef jouw reactie

Swinxsen voor een gezonde leefstijl!

Vrijdag 25 maart was voor groep 4/5 van Basisschool de Dillenburg een spannende dag. Waarom? Meester Marcel en meester Richard hebben beloofd een Swinxs mee te nemen naar de gymles. Geen van de kinderen weet wat een Swinxs is, maar het enthousiasme van de meesters en de grote nieuwsgierigheid naar het onbekende zorgde voor voldoende opwinding bij de leerlingen.

Nou wil ik, voordat ik verder ga met een verslag van de Swinxs les, eerst even uitleggen wat voor soort gymles wij geven aan de leerlingen van de Dillenburg. Het is namelijk niet zomaar een gymles, nee wij noemen deze gymles: “Van @pple naar appel!”.
Om jullie als trouwe lezers van deze blog een idee te geven wat deze les inhoudt, zal ik kort uitleg geven over de insteek van deze 10-weekse lessenreeks (uiteraard kan je ook gewoon een alinea overslaan als je verder wilt lezen hoe de spannende Swinxs les afgelopen is…).

Sportservice Ede (SSE) introduceert in 2011 het project “Van @pple naar appel”. Bij dit project staat een gezonde en actieve leefstijl van kinderen in de basisschoolleeftijd centraal. Door een mix van theoretische kennis en praktische vaardigheden over te brengen, verwacht SSE de kinderen voldoende handvatten te geven om zelf een gezonde keuze te maken in het dagelijks leven.
Niet alleen sport en bewegen, maar ook gezonde voeding komt binnen Van @pple naar appel aan bod. SSE wil met dit project een bijdrage leveren aan het bevorderen van een gezonde en actieve leefstijl van leerlingen op de basisschool en tevens bijdragen aan het terugdringen van het steeds groter wordende probleem van overgewicht en obesitas bij kinderen.
Voor het project wordt gebruik gemaakt van het lesmateriaal Lekker Fit! dat in Rotterdam gebruikt is in eenzelfde soort project en daar effectief is bevonden in de praktijk. Het lesmateriaal bestaat uit een leshandleiding, werkboekjes en afsprakenposters en gaat in op drie onderwerpen, te weten voeding, bewegen en gezonde keuzes.

Oké, dat hebben we gehad. Nu lekker verder met de Swinxs les.
Meester Marcel heeft de lesvoorbereiding gedaan en alle onderdelen klaargezet. Op het programma van vandaag staan vier onderdelen: het bekende, en bij de leerlingen zeker net zo geliefde, “Chaos Doelen Spel”. De tip-salto, een erg intensief conditie parcours en als hoogtepunt van de dag “Ren je rot PRO” op de Swinxs.

De meesters moesten, uiteraard met gepaste tegenzin, even uitgebreid het voorbeeld geven. Onder luide aanmoedigingen van alle leerlingen gingen beide meesters de strijd aan. Bliepen, rennen, over de kast, als een speer het wandrek in, bovenste deel aantikken, snel doch voorzichtig naar beneden, koprol op de mat, de eindsprint en dan uiteraard op het einde nog even bliepen. Enkel maar lof van de Swinxs trainer: Jaaaaaaa, héééééélll goed, wat ben jij snel zeg!! Iedereen stil als de tijd wordt genoemd….
Het zou heel flauw zijn om te vermelden dat meester Richard de onderlinge strijd heeft gewonnen. Immers, meedoen is belangrijker dan winnen!

De leerlingen van groep 4/5 hebben nóg meer plezier gehad dan de meesters. Onder luide aanmoedigingen van medeleerlingen (en tegenstanders) werd er super fanatiek gerend, geklauterd, geduikeld, geklommen en gebliept… Het mooiste om te zien was de absolute stilte die heerste als iedereen zich om de Swinxs heen had verzameld, wanneer de tijd werd vermeld.
Welk effect heeft de Swinxs nou nog meer op de kinderen? Spontaan werd er door de wachtende kinderen gedanst op de meeslepende beat die de Swinxs ten gehore brengt tijdens het rennen. Wachten is dus in één klap niet meer passief….

Samenvattend kunnen we concluderen dat, bij een project waar een gezonde leefstijl centraal staat, de Swinxs een perfect handvat is! Maar eigenlijk vooral een hele leuke….

Sportieve groeten,

Meester Marcel & Meester Richard

| 7-4-2011 | 19:04 |
Geef jouw reactie

WIJ jongeren in beweging door Swinxs


“Jongens, ik heb iets moois voor onze beweeglessen!”, zo kwam onze collega Tonnie een tijdje geleden ons kantoor binnen stuiteren. Hij begon direct enthousiast te vertellen over een buitenspelcomputer, de zogenaamde Swinxs, waar ontzettend veel leuke actieve spellen mee gespeeld kunnen worden. Hij was met name enthousiast over de mate van zelfstandigheid die van de deelnemers gevraagd wordt.
“Laat maar zien”, “Kom maar op”, zo klonken de eerste reacties van mij en mijn collega’s.
Nou ik kan jullie één ding vertellen, het kantoor van Sportservice Ede veranderde binnen no-time in een heerlijk speelparadijs. ..

Toen diezelfde middag nog een reserveringslijst voor de Swinxs doorgemaild werd, heb ik niet lang geaarzeld. “Die Swinxs gaan we op 15 maart gebruiken tijdens de les voor de WIJ jongeren”, dacht ik.

WIJ jongeren? Sporten bij Sportservice Ede?
Misschien handig om eerst even het verband uit te leggen.

De gemeente Ede voert sinds oktober 2009 de Wet Investeren in Jongeren (WIJ) uit. Hieronder vallen alle jongeren onder de 27 jaar, die een beroep doen op een uitkering. In opdracht van de gemeente biedt Stichting Voorwerk deze jongeren een traject aan om hen te helpen richting werk, een opleiding of een combinatie daarvan. Een belangrijk onderdeel van het traject is om de jongeren ook letterlijk in beweging te krijgen. Op verzoek van Stichting Voorwerk ontwikkelde Sportservice Ede speciaal voor deze groep een bewegingsprogramma.

Dinsdag 15 maart was het dan zover. De deelnemers waren voorafgaand aan de les voorbereidt op de Swinxs en dit zorgde voor verschillende emoties. Gespannen, nieuwsgierig, uitgelaten en nog wat andere emoties die moeilijk te definiëren zijn. Samenvattend kan gezegd worden dat men er zin in had.

Gestart met een spelletje “in de knoop”. Dit spel is in drie woorden te omschrijven: lachen, gieren, brullen!
Voor deze doelgroep is het niet altijd even vanzelfsprekend dat er fysiek contact is tijdens de beweeglessen. Sommige hebben hier moeite mee. Echter lijkt men dit door de enthousiasmerende werking van de Swinxs spelleider te vergeten.
Ik denk niet dat het volgende spel een verrassing is voor jullie. Natuurlijk hebben ook wij “Ren je Rot” gespeeld. Zelden heb ik een groep jongeren van gemiddeld 21 jaar zo fanatiek een estafette zien lopen. Slalom, over de kast, bal in de korf scoren, daarna springen over de matten, door de hoepel en het hoogtepunt van de ronde: Bliepen….
En dan de absolute climax: Wauwwwww! Geweldig! Wat heb jij hard gelopen zeg! Je tijd is…..
Iedereen stil en met open mond naar de Swinxs kijkend.

Wat heb ik genoten van de beleving van de deelnemers…


Richard van den Broek
Sportservice Ede

| 7-4-2011 | 19:04 |
Geef jouw reactie

MRT Motorische RT

Swinx kan ook in de MRT lessen worden gebruikt.

Afgelopen weken is de Swinx ook in de Motorisch Remidial teaching lessen gebruikt.

Kinderen die MRT volgen, zijn kinderen die vaak moeite hebben in hun motoriek. De kinderen krijgen in deze les vaak hulp om zo goed mogelijk door bepaalde beweeggebieden te komen.
Vaak vinden deze kinderen bewegen wel moeilijk en daarom soms ook niet zo leuk. Met de inzet van de Swinx kun je deze lessen weer een andere dementie geven.


Alle kinderen hebben plezier in het bewegen gehad en dat is belangrijk voor ze!

De week er op vroegen kinderen direct al of ik de Swinx weer bij me had!

| 7-4-2011 | 19:04 |
Geef jouw reactie

Duel

We rennen en bewegen dus heel veel sinds we de Swinxs hebben. De computer doet dus echt wat hij beloofd. We bewegen er echt heel veel mee.

Je hebt Flash player 8+ en JavaScript nodig om deze video te bekijken.
| 24-3-2011 | 14:03 |
Geef jouw reactie

Tijdens gym Swinxsen

Ook andere scholen in Ede laten wij kennis maken met de Swinxs. Zo hopen wij zoveel mogelijk kinderen te berijken.

Je hebt Flash player 8+ en JavaScript nodig om deze video te bekijken.
| 24-3-2011 | 14:03 |
Geef jouw reactie

Twee swinxsen in contrast

Contrast spel: Opposites attract.

Als je twee Swinxsen hebt kunnen ze met elkaar praten. De swinxsen kunnen dan twee teams onderscheiden. De twee teams, die dit spel spelen, zijn elkaars contrasten: zwart/ wit - Jing/jang - lang/ kort - dik /dun - duivels en engelen. Als je twee swinxsen hebt, heb je twee keer dezelfde kleuren: rood , groen , geel en blauw. De Swinxs kan meerdere XS bandjes met dezelfde kleur herkennen. Swinxs benoemt bijv. de XS met groen en grasgroen. Het spel kan dus gespeeld worden met twee standaard Swinxsen. Het spreekt voor zich dat je ook de andere extra kleuren kunt inzetten om de teams te vergroten, Maar met acht speler is het Contraspel goed te spelen.

Plaats de Swinxsen op ongeveer zeven meter van elkaar. Laat ieder team op ongeveer één of twee meter vanaf hun eigen Swinxs een rechte lijn zetten. Dit is de balanslijn, de verdedigingslijn. Het team gaat op deze lijn staan. Zorg dat je je Swinxs goed kunt horen. De Swinxsen zeggen tegelijk één van de contrasten. Het genoemde contrast is de tikker. Zij proberen de ander te overmeesteren, door ze te tikken. Is het te tikken team over de balanslijn van de tegenpartij dan mogen ze een punt bliepen bij de swinxs die hun contrast is. In iedere call zijn vier punten te behalen. Het spel moet in meerdere rondes gespeeld worden anders wordt het voor de teams te voorspelbaar wanneer ze aan de beurt zijn. Je kunt het spel uitbreiden door extra regels toe te voegen. Bijv dat het overheersende team niet moet tikken maar moet optillen. Dan moeten team genoten elkaar helpen en hebben andere spelers meer kans om punten te behalen. Daarnaast zou een variant kunnen zijn dat de Swinxs veroverd moet worden en over de eigen grens terug gevoerd moet worden zodat het hele team mag bliepen.

Wat is de rol van de Swinxsen:
De Swinxsen moeten met elkaar in relatie staan omdat er twee contrasten (teams) zijn. De Swinxsen moeten van beide teams de kleuren registreren en herkennen als eigen partij of tegenpartij. Daarnaast moet de tegenpartij bij de Swinxs kunnen bliepen en de punten bijhouden. De swinxsen communiceren met elkaar door samen “af te spreken”welk contrast genoemd wordt.

Met dank aan vooral Anna en Kardelen die wisten dat twee dezelfde kleuren XS bandjes wel andere namen kregen door Swinxs en die een heel grote steen hebben bij gedragen aan het bedenken van dit spel.

| 10-3-2011 | 20:03 |
Geef jouw reactie
Door Tamara op vrijdag, 18 maart 2011 om 20:17

De swinxs is egt super leuk!!! het is een super spel voor binnen en buiten. Het is super!!

Door Jessica op donderdag, 17 maart 2011 om 11:28

Leuk Spel!

Door sanne op maandag, 14 maart 2011 om 12:21

leuk idee om ze zo samen te laten spelen


Vieze luier

Vieze luier
Op het spel Swinxs cirkel hebben we het spel Vieze luier gespeeld. Alle kinderen staan in de kring. We geven de swinxs door. Als de muziek stopt en je hebt de swinxs vast heb je een vieze luier. Je moet dan bliepen en je bent dan af. Wie wil er nou een vieze luier?
Pas op dat je Swinxs (vieze luier) niet laat vallen!

| 10-3-2011 | 20:03 |
Geef jouw reactie
Door Tonnie Floor op maandag, 14 maart 2011 om 14:49

Echt super leuk bedacht!!!

Door sanne op maandag, 14 maart 2011 om 12:22

speel is wel leuk maar waarom heet het nu vieze luier


Dansspel

We zouden graag een aparte afdeling hebben voor dansmuziek.
We hebben zelf muziek op Swinxs gezet. Leuke muziek om op te dansen. “Bewegen op muziek” de macarena of de Pinguïndans maar ook Hoofd, schouders knie en teen of de hockey pockey. Super leuk!!!
MAAR... Dan ga je Swinxs cirkel spelen en staat iedereen klaar in de kring, voor de rondjes dansen.
Van rondjes dansen op 2 meter afstand komt niet veel, want Hoofd schouders knie en teen komt uit de Swinxs. Of...Het kan nog erger. We gaan dansen en de kinderen gaan rondjes rennen op de Macarena.
Wij willen een super simpel spel. Een spel met een vrij lege file voor eigen dans- en bewiegingsmuziek. Muziek die niet terug komt bij de andere spellen.

| 10-3-2011 | 20:03 |
Geef jouw reactie
Door Tonnie op maandag, 14 maart 2011 om 14:52

Kinderen vinden het leuk om te dansen. Wanneer ze muziek horen gaan ze dit vaak uit hun zelf al doen. Daarom lijkt het mij ook heel erg leuk als er een apart spel op de Swinxs waarbij kinderen zelf een nummer uit kunnen kiezen om op te gaan dansen. (bijvoorbeeld Hoofd schouder knie en teen)


Swinxs bij de Bevers

Zaterdag is Swinxs op bezoek geweest bij de speltak Bevers. De bevers horen bij de Scouting. Een plek waar veel spelletjes gespeeld worden. Vooral buiten.

De leiding had al snel zoiets van: "Wij zijn niet nodig", maar dat was gelukkig niet zo.

De kinderen waren erg enthousiast. Al was het wel even wennen.
Een bandje om en luisteren naar een groen apparaat.
Gelukkig hadden ze snel de smaak te pakken.

Na een uurtje rennen en verstoppen was het tijd voor wat lekkers en drinken. Want van Swinxsen word je best moe.

| 6-3-2011 | 19:03 |
Geef jouw reactie
Door sanne op maandag, 7 maart 2011 om 13:06

die swinxs van jullie boft maar even die mag uit logeren.


Wipe out

Dit weekend waren er nichtjes en een neefje op bezoek. Natuurlijk is er op de Swinxs gespeeld.

Papa had al snel een leuke variant een toefje slagroom op het spel gedaan.
Ren je rot met een Wipe out.

Als je onder de tafel uit kwam stond papa daar met het stokpaard. Het paard landde dan op je rug. Rende je om de bank dan gooide hij een zachte bal.
Altijd raak!

Zo werd een echte hindernisbaan. We hebben hard gelachen. (en gerend)

Je hebt Flash player 8+ en JavaScript nodig om deze video te bekijken.
| 6-3-2011 | 19:03 |
Geef jouw reactie
Door maritza op vrijdag, 18 maart 2011 om 20:12

Wat een ontzettend leuk spel zeg. Mijn zoontje kon er geen genoeg van krijgen....

Door Ilse op dinsdag, 15 maart 2011 om 22:02

Dat ziet er erg leuk uit. Een echte WIPE OUT!
Je ziet wel dat het hele gezin er erg veel lol mee kan hebben.


Sportservice Ede

Sportservice Ede is een partner binnen onze school. Zij verzorgen voor onze kinderen 10 uur extra bewegingsonderwijs bovenop het gewone curriculum. Dat is dus heel veel uren sport en bewegen. Een Swinxs is dan een hele leuke aanvulling voor binnen en buiten sporten.

Enkele dagen geleden hebben ze de Swinxs mee gehad naar kantoor. Zo kon iedereen kennis maken met Swinxs. Ze gaan onze Swinxs regelmatig inzetten op allerlei plaatsten. Zo maken veel kinderen maar ook volwassenen kennis met de Swinxs.

Je hebt Flash player 8+ en JavaScript nodig om deze video te bekijken.
| 6-3-2011 | 17:03 |
Geef jouw reactie
Door Mariette Olijslager op vrijdag, 18 maart 2011 om 20:43

Super leuk spel! Erg moelijk was het niet. Maar ik ben wel buiten adem

Door marlies op vrijdag, 18 maart 2011 om 20:36

wat een superleuk apparaat, de swinxs! En zeker met de enthousiaste begeleiding van Angeline, een groot succes op het jaarfeest van club!!!

Door kimberley vd kraats op vrijdag, 18 maart 2011 om 20:21

de swinxs is echt het leuke spel voor jong en oud het makt gewoon niet uit!!

Door Marcel op dinsdag, 15 maart 2011 om 21:49

Wij vakdocenten vonden het erg leuk om met de swinxs te spelen. Het geeft een extra dimentie aan het spelen.

Door Margreet op donderdag, 10 maart 2011 om 14:06

Het was erg leuk om de swinxs uit te proberen, hierdoor hebben we ideeën gekregen om de swinxs ook tijdens andere activiteiten te gebruiken.

Door sanne op maandag, 7 maart 2011 om 13:08

Goed initiatief de swinxs te delen en in te zetten voor andere doelgroepen

Door Richard op maandag, 7 maart 2011 om 12:18

We hebben de Swinxs de afgelopen week, met veel plezier en hard werken, uitgebreid getest en gaan deze de komende weken inzetten tijdens onze beweeglessen.

Ik heb er veel zin in!!!

We houden jullie op de hoogte!


Denk buiten de Box...

De nieuwe opdracht is een nieuw spel verzinnen voor Swinxs waar twee Swinxsen met elkaar praten. Dat is erg moeilijk!!!
We hebben een groep kleuters en die komen tot hard rennen. Nou dat is in ieder geval wat. En verstoppen. Gelukkig een tweede spelelement.
Op dit gebied is de inbreng van de groep duidelijk.
De spellen die de kinderen leuk vinden is dan ook niet verrassend. Ren je rot en Verstoppetje. Natuurlijk is ook tikkertje en Swinxs cirkel populair.
Oudere kinderen spelen graag naast Ren je rot andere wat complexere spellen. Swinxsbal (ook een favoriet van de juf). En duel, "Da’s ook leuk is", een bekend geluid.
En nu…Denk buiten de BOX…denk buiten de Swinxs… We liggen er bijna wakker van. Het ene spel na het andere vinden we een goed idee.
Na het brainstormen met de kinderen gaan we aan de slag met onze sportleerkracht van Sportservice Ede. Dat is toch de man van de spelletjes.

Deze opdracht krijgen we nooit binnen een week af. We zetten hem even in de week en laten het in zijn sop gaar koken. Eerst het creative proces op gang laten komen en dan zul je zien.
We geven eerst de ideeën prijs die met 1 swinxs werken.

| 5-3-2011 | 07:03 |
Geef jouw reactie
Door Ina op zondag, 6 maart 2011 om 09:22

Heb eens rondgekeken op jullie blog en de filmpjes en het lijkt me een geweldig leuk geval zo'n swinxs! De kinderen vinden het in elk geval reuze spannend....

Door rineke derksen (plusgroep zwolle) op zaterdag, 5 maart 2011 om 16:44

Een behoorlijk pittige opdracht hoor! ik ben benieuwd wat iedereen verzint. Succes!


Gevonden voorwerpen

We hebben deze week met een kleine groep kinderen het kaartspel gespeeld Gevonden voorwerpen.
Op alle hoesjes staan plaatjes. Iedereen die meedoet krijgt een kaart. Swinx noemt een voorwerp en als dat op je kaartje staat dan moet je bliepen.
Dit lijkt een makkelijk spel...
De kleine kinderen moeten met 1 kaart nog goed opletten. Voor de oudere kinderen kun je het spel met een kleinere groep spelen. Dan krijgen alle kinderen meerdere kaarten en dan moeten ze ook weer beter opletten.
Het is een rustig spel en dat is een prettige afwisseling na al het woeste spelen.

Je hebt Flash player 8+ en JavaScript nodig om deze video te bekijken.
| 1-3-2011 | 12:03 |
Geef jouw reactie
Door Rose op zondag, 13 maart 2011 om 19:33

'mama mogen we thuis ook een swinxs, dat is zo leuk spelen'.

Door Margreet op donderdag, 10 maart 2011 om 14:09

Het is erg leuk om te zien hoe de kids op de BSO bezig zijn met de swinxs. Ook buiten gaat dat geweldig!


Spelletjes op je Swinxs

Vandaag hebben we Anna en Peter laten uitzoeken hoe je spelletjes upload van de Swinxs site naar de Swinxs. Voorafgaande hieraan hebben we eerst alle spelltjes + uitleg in een word bestand gezet. Zo kunnen alle kinderen rustig kijken welke spellletjes er zijn. Het is handig als de kinderen hierin wegwijs worden want de variatie aan spellen is groot en het is niet altijd handig om alles al op je Swinxs te hebben. Dus leer je de kinderen zelf te uploaden dan heb je als leerkracht minder omkijken na. Niet dat dat zo erg is maar we hebben al zo'n drukke baan.

Op school gaan we vandaag met de kaarten aan de slag.

Je hebt Flash player 8+ en JavaScript nodig om deze video te bekijken.
| 23-2-2011 | 08:02 |
Geef jouw reactie
Door leenhouts op woensdag, 23 februari 2011 om 09:48

swings is een superleuk speelgoed voor hele jonge en ook iets oudere kinderen. handig dat je het buiten en binnen kunt gebruiken! Zo kunnen ze op regenachtig dagen ook binnen hun energie kwijt.


Swinxs Tikkertje

Vandaag is het de eerste Blog dag. We zijn dan ook maar gelijk aan het werk gegaan. Maar met een Swinxs blog is dat wat meer werk want er wordt iets van ons verwacht.
We moeten spelen.
Gelukkig is voor de meeste kinderen spelen geen probleem, zo is het bij ons op school ook.
Vandaag hebben we Tikkertje uitgeprobeert. Een eeuwen oud spel, we kennen de regels dus allemaal. Maar dan in een dynamische computer. Nou is dat HIP of Hip?

Tikkertje kun je natuurlijk ook spelen zonder Swinxs, zoals zoveel. Dus wat is dit nu extra. Wat vinden de kinderen interressant?

* Ten eerste is een XS bandje reuze spannend. Als je gebliept hebt hoor je erbij. En wie wil er nou niet bij horen.
* Ten tweede is het een spannend moment, wie zal Swinxs kiezen om de tikker te zijn.
* Ten derde is het leuk dat Swinxs muziek maakt terwijl het spel gespeeld wordt.

Je hebt Flash player 8+ en JavaScript nodig om deze video te bekijken.
| 21-2-2011 | 16:02 |
Geef jouw reactie
Door Lenny op maandag, 28 februari 2011 om 13:37

Op de site van Swinxs.com kun je alle spellen zien. de uitleg is soms wat sumier maar houdt ons blog in de gate dan zie je vanzelf van alles voorbij komen.

Door Nienke op donderdag, 24 februari 2011 om 20:05

Gezellig die kikkertjes, euh tikkertjes, errug leuke filmpjes

Door Rose op woensdag, 23 februari 2011 om 00:40

Ja leuk! Welke spelletjes kun je er nog meer mee doen?


Swinxsen

Ik swinxs
Hij swinxst
Swinxs jij? (al;)
Wij swinxsen
Wij hebben geswinxst
Wij zullen gaan swinxsen!!!

| 20-2-2011 | 10:02 |
Geef jouw reactie
Parapluschool
nu online kopen ik wil een swinxs
Swinxs homepage
De Swinxs console
nu online kopen ik wil een swinxs