Thomas Emil en Sophie swinxst sinds mei 2010 en woont in Heesselt.

vakantie!!

Hallo allemaal,
Vandaag gaan wij op vakantie. We mogen de Swinxs meenemen. We blijven drie weken weg. Maar we kunnen dan drie weken niks over de Swinxs schrijven omdat we op vakantie zijn. We gaan naar Frankrijk met de camper. In Frankrijk gaan we met de Swinxs spelen en we laten het zien aan kinderen en ze mogen ook meedoen. Zo maken we eigenlijk een beetje reclame voor de Swinxs. We hadden nog net optijd de kaartspellen gekregen van Elzemieke. Sophie vond Gevonden Voorwerpen wel een heel erg leuk spel. Emil en Thomas vonden allebei Dierengeluiden een heel leuk spel. We hadden ook nog een leuk filmpje gemaakt. Alleen er was een klein misverstandje maar dat maakte niet uit. Thomas en Sophie spelen Spongebob Squarepants Bikinibroekrace.

Tot over drie weken!
Groetjes Thomas, Sophie en Emil
PS. Het filmpje komt later hij doet het niet

| 3-7-2010 | 08:07 |
Geef jouw reactie
Door Marleen en Michelle op dinsdag, 13 juli 2010 om 14:58

Hee. je speelde er ook veel mee ja;D het was ook heel leuk op school en hele fijne vakantiee
x Marleen en Michelle

Door farid op zondag, 4 juli 2010 om 21:22

fijne vakantie

Door Elzemieke op zondag, 4 juli 2010 om 17:27

Heel veel plezier met Swinxs in Frankrijk!
Fijne vakantie xx


Swinxs goes to school

Hallo allemaal,
een paar weken geleden namen Sophie, Thomas en Emil de Swinxs mee naar school om de Swinxs te laten zien. Iedereen vroeg wat is dat? Sophie zei: dat is de Swinxs. Het is een super leuk spel voor buiten. Eerst lieten Thomas en Emil de Swinxs in hun klas zien. Zij zitten namelijk in een combinatie klas groep 4/5. Ze hadden de dierenquiz voor gedaan samen met de juf en ze lieten nog even de jukebox horen. Iedereen vond de swinxs meteen super leuk. Ze hadden afgesproken met de juf dat ze 's middags om 2 uur gingen gymen met de Swinxs. Dan mocht Sophie de Swinxs van 1 tot 2 uur 's middags de Swinxs laten zien. Sophie deed ook de dierenquiz samen met de juf en twee vriendinnetjes Tima en Sterre. Ook in Sophie´s klas vonden alle kinderen hem super leuk. Ze vonden de Swinxs zelfs zo leuk dat de klas de juf had over gehaald om in plaats van een vak te doen met de Swinxs van 1 tot 2 uur buiten te gaan spelen. De klas werd in drie groepen verdeeld(omdat ze 8 bandjes hadden) en elke groep deed 1 spelletje. De groep van Sophie mocht als eerste. Zij deden Estafette. Toen was een andere groep aan de beurt. Zij deden Spongebob Squarepants Bikinibroekrace. Toen was de laatste groep aan de beurt. Zij deden Tikkertje. De juf wilde graag nog even Swinxs Vliegenspel zien)Ze hadden namelijk een tafel en een bal meegenomen voor Swinxs Vliegenspel en voor Swinxs bal). Van de juf mag Sophie elke maandag de Swinxs mee naar school nemen om ermee te gymen. En toen kwamen Thomas en een vriendje van hem Dylan de Swinxs weer ophalen. Ze gingen namelijk met de Swinxs gymen. Ze gingen het spel Tikkertje spelen en met de jukebox deden ze het spel dat wij zelf ontworpen hadden Anna Maria Koekkoek. En toen ging de Swinxs weer mee naar huis. Thuis gingen we nog lekker verder Swinxsen.

Zo dat ook weer vertelt, tot de volgende blog!
groetjes Sophie, Thomas en Emil.

| 30-6-2010 | 18:06 |
Geef jouw reactie
Door farid op zondag, 4 juli 2010 om 21:21

leuke foto :P


Swinxs suprise!!

Hallo allemaal,
Afgelopen Zondag werden wij verrast door onze (huis)oppas Elzemieke. Zij loopt stage bij de Swinxs en had ervoor gezorgt dat wij hier aan mee mochten doen. Ze legde snel uit hoe het allemaal werkte en wij gingen meteen met de swinxs spelen. Al vrij snel waren we niet meer van de Swinxs af te slaan. Na twee uur spelen vonden we het zo leuk dat we gauw nog meer spelletjes erop hadden gezet. We bleven maar door spelen en door spelen. We hadden zelfs een nieuw spelletje bedacht: een soort van Anna Maria Koekoek maar dan met de jukebox. Dan drukt er iemand op de knop zodat de muziek gaat spelen. Dan moesten wij gaan rennen en dan zetten degene die bij de Swinxs zat de muziek zachter zodat wij de muziek niet meer hoorden. Dan moesten we dus stil gaan staan en degene die bewoog die moest weer terug naar het begin.
's Avonds moesten we toch echt stoppen, helaas. We vroegen aan papa of hij er een paar nieuwe muziekjes erop wilden zetten en dat wilde hij. Papa koos Billie Jean van Michael Jackson, Emil die is heel erg fan van Michael Jackson en koos She drives me wild van Michael Jackson, Thomas koos Pump It van Black Eyed Peas en Sophie koos Let´s getit started ook van Black Eyed Peas. Daarna moesten we helaas toch naar bed.

Tot de volgende blog!
Groetjes, Sophie, Thomas en Emil

| 18-6-2010 | 17:06 |
Geef jouw reactie
Door Tima op vrijdag, 2 juli 2010 om 19:20

Hoi Sophie,Thomas en Emil

echt een heel leuk blog.
Het was echt heel leuk op school met de swinx.

xx Tima

Door ivanka op woensdag, 30 juni 2010 om 16:09

hoi sophie

gaaf hoor ik hoop echt dat je wint en ook voor je broertjes

gr ivanka

Door Annabel op woensdag, 30 juni 2010 om 13:48

hee
hee sophie,thomas en emil
ik vind het een leuke blog. ik hoop dat jullie winnen:P
xx annabel

Door josine op maandag, 28 juni 2010 om 17:54

hee
hee sophie,emil en thomas
leuk verhaaltje en ik hoop zeker dat julie winnen jeeee :P

Door Maxine op zaterdag, 26 juni 2010 om 13:58

Wat leuk zeg! :)


Eindelijk een blog

We spelen ons al drie dagen suf met de Swinx, maar konden er nog niets over kwijt hier op het blog. Nu wel! Maar ja .. eigenlijk geen tijd natuurlijk omdat we nog meer wilden spelen. Komende weken houden we jullie wel op de hoogte.
Eerst maar even voorstellen: wij zijn Sophie, Thomas en Emil! We zijn 11, 9 en 8 jaar. En hierbij onze foto!

| 15-6-2010 | 17:06 |
Geef jouw reactie
Door Farid op zondag, 4 juli 2010 om 21:19

heey sophie leuke Swinxs heb je wahah was heel leuk met swinxs spelen op school en toen we een half uurtje naar buiten gingen voor dat spel ik hoop dat jij wint dus veel succes groetjes van farid zie je naa de vakantie

Door Tima op vrijdag, 2 juli 2010 om 19:16

hee Sophie,Thomas en Emil

echt leuke foto!!!

xx Tima

Door sterre op woensdag, 30 juni 2010 om 18:50

hey, leuke foto!!!
XD

Door Annabel op woensdag, 30 juni 2010 om 13:50

hee sophie,thomas en emil
jullie hebben een leuke foto gemaakt en er op gezet.
xx annabel

Door sterre op dinsdag, 29 juni 2010 om 21:14

hey Sophie, Thomas, en Emil jullie moeten egt winnen jullie zijn zo entousjast!!!
xx sterre

Door josine op maandag, 28 juni 2010 om 17:55

hee

leuke foto ;p (L)

Door josine op maandag, 28 juni 2010 om 17:55

hee

leuke foto ;p (L)

Door Elzemieke op vrijdag, 18 juni 2010 om 11:18

Hoihoi,
Leuke blog! Vind het egt leuk dat jullie zo enthousiast zijn:) Veel speelplezier!
x

Door Jilles Groenendijk op donderdag, 17 juni 2010 om 13:17

Leuke foto!

Thomas Emil en Sophie
nu online kopen ik wil een swinxs
Swinxs homepage
De Swinxs console
nu online kopen ik wil een swinxs