Swinxs shop

Veilig online kopen


De spelcomputer

XS-polsbandjes

Swinxs tas

Game Credits

 • 50 Game Credits   € 5,00
  50 Game Credits
  Met Game Credits kun je heel eenvoudig nieuwe games kopen in de Game Store. Als je het overzicht van de spellen op een spel-icoontje klikt, dan zie je hoeveel Game Credits de game kost. Voor 5 euro krijg je 50 Game Credits. NB. Je Swinxs moet verbonden zijn met je computer om de Game Credits te kunnen kopen!
  Meer informatie

 • 100 Game Credits + 10 gratis   € 10,00
  100 Game Credits + 10 gratis
  Met Game Credits kun je heel eenvoudig nieuwe games kopen in de Game Store. Als je het overzicht van de spellen op een spel-icoontje klikt, dan zie je hoeveel Game Credits de game kost. Voor 10 euro krijg je 100 Game Credits + 10 extra Game Credits, helemaal gratis en voor niets. NB. Je Swinxs moet verbonden zijn met je computer om de Game Credits te kunnen kopen!
  Meer informatie

 • 150 Game Credits + 20 gratis   € 15,00
  150 Game Credits + 20 gratis
  Met Game Credits kun je heel eenvoudig nieuwe games kopen in de Game Store. Als je het overzicht van de spellen op een spel-icoontje klikt, dan zie je hoeveel Game Credits de game kost. Voor 15 euro krijg je 150 Game Credits + 20 extra Game Credits, helemaal gratis en voor niets. Je krijgt dus nog meer voordeel. NB. Je Swinxs moet verbonden zijn met je computer om de Game Credits te kunnen kopen!
  Meer informatie

 • 200 Game Credits + 50 gratis   € 20,00
  200 Game Credits + 50 gratis
  Met Game Credits kun je heel eenvoudig nieuwe games kopen in de Game Store. Als je het overzicht van de spellen op een spel-icoontje klikt, dan zie je hoeveel Game Credits de game kost. Voor 20 euro krijg je 200 Game Credits + 50 extra Game Credits gratis, helemaal gratis en voor niets. Dus nog veel meer voordeel! NB. Je Swinxs moet verbonden zijn met je computer om de Game Credits te kunnen kopen!
  Meer informatie

Adapter/oplader

Reparatie

Welkom!

Er is geen Swinxs aangesloten.